8FAB

Aquesta proteïna es troba formada per quatre cadenes A, B, C i D que es troben encarades dos a dos (A amb B i C amb D) (figura 1) i presenten el mateix tipus de plegament (figura 2). A partir d'aquest moment, em centraré en la cadena A per explicar el plegament, però tot el que es comenti és també aplicable a les altres. En cada cadena hi ha dos dominis diferents, (figura 3), ambdós amb plegament de tipus tot β ja que està compost exclusivament per fulls β (figura 4). Ambdós dominis són de tipus Greek-key β-sandwich, ja que el domini està format per motius greek-key, que formen dues fulles β enfrontades una a l'altra. (figures 5 i 6).

Figura 1: s'observen les quatre cadenes, A, B, C i D, representades de color blau, cià, verd i groc respectivament. A i B es troben molt properes, formant una unitat funcional, així com C i D.
 
Figura 2: a la part superior s'observa la cadena A a l'esquerra i la cadena B a la dreta. A la part inferior s'observa la cadena C a l'esquerra i la cadena D a la dreta. Totes presenten el mateix plegament.
 
Figura 3: la proteïna presenta dos dominis estructurals, un indicat en vermell i l'altre en verd.
 
Figura 4: s'observa que pràcticament la totalitat de l'estructura està formada per làmines β (groc), tot i que s'observen algunes petites hèlix α (rosa).
 
Figura 5: greek-key β-sandwich de la part superior (encerclada en vermell en la figura 3). A l'esquerra imatge estructural, a la dreta, diagrama topològic. Es pot veure que queden dues làmines β (greek-keys) enfrontades formant un sandwitch, una composta per les cadenes 1, 2, 7, 6; i l'altre per les cadenes 3, 4, 5, 8, 9.  
Figura 6: greek-key β-sandwich de la part inferior (encerclada en verd en la figura 3). A l'esquerra imatge estructural, a la dreta, diagrama topològic. Es pot veure que, com en el cas anterior, queden dues làmines β (greek-keys) enfrontades formant un sandwitch, una composta per les cadenes 1, 2, 4, 5; i l'altre per les cadenes 3, 6, 7.