PDB1BYB.ENT






Comentaris sobre l´estructura:
Disposició general dels aà. polars i hidrofòbics. Normalment trobem aà. polars (color groc) a les superfícies més externes (es troben interaccionant amb d´altres substàncies), mentre que les cares de les estructures menys exposades, estan formades bàsicament per aà. hidrofòbics (color blau).
Aquí queden destacades les hèlixs que envolten el barril beta central.Les hèlixs presenten dues cares: la externa més polar que es troba en contacte amb substàncies del medi que l´envolta (color groc) i una interna, hidrofòbica i resguardada de tals interaccions (color blau).
En aquesta imatge, per una altra banda, queda resaltat el barril beta central. Aquest barril està format per làmines β antiparal·leles, i també presenta dues cares diferenciades: una externa que és més hidrofòbica (color blau), i una interna més exposada cap a l´interior del canal, formada per aà. polars (color groc).
Una imatge més detallada del barril beta, amb els aà. que el conformen (sticks). Aquí queda corroborat que els aà. més externs són més hidrofòbics (color blau), mentre que els més interns, són més polars (color groc).