PDB1OAK.ENT






Comentaris sobre l´estructura:
RESPECTE AL MOTIU OPEN SHEET:

En la present imatge, es pot apreciar la disposició general que adopten tant els residus polars (color groc) com els residus hidrofòbics (color blau).

En aquesta altra imatge queden destacades les hèlixs α de la resta (sticks). Un cop més, els aà. polars se situen més perifèricament (color groc) i els residus més interns i protegits, són els no-polars (color blau) .
Per contra, en aquesta altra imatge s´hi destaquen les làmines β centrals (sticks). D´igual forma, els residus centrals de les làmines són hidrofòbics (menys interactius) i els més exposats, els polars.
RESPECTE EL MOTIU SANDWICH GREEK-KEY:

En aquesta representació apareixen dos motius Sandwich Greek-Key i la corresponent disposició dels residus polars (color groc) i els no-polars (color blau).


Aquesta és una imatge detall de l´anterior, centrada en un sol motiu Sandwich Greek-Key. La disposició de les diferents làmines β conformen un canal central similar al que es forma en un motiu barril β.

Tot i que a l´imatge no s´aprecia, la conformació que adopten els diferents aà. és força similar al de la resta d´estructures: els aà. més exposats (tant els més externs com els que estan en contacte més íntim amb l´interior del canal), són polars mentre que els més protegits (entre les dues superfícies polars), són hidrofòbics.