1OAK

Aquesta proteïna es troba formada per tres cadenes A, L i H (figura 1). D'aquestes, H i L presenten el mateix tipus de plegament, mentre que A és diferent (figura 2). La cadena A presenta un plegament de tipus α/β, ja que es pot veure que s'alternen les hèlix α i les làmines β (figura 3), i concretament de tipus open-sheet, ja que es pot veure que està compost per un full central β envoltat per hèlix α (figura 4). les cadenes L i H presenten dos dominis, ambdós amb un plegament de tipus tot β ja que està compost exclusivament per fulls β (figura 5), de tipus Greek-key β-sandwich, ja que el domini està format per motius greek-key, que formen dues fulles β enfrontades una a l'altra (figura 5)(per més detalls, veure plegament 7).


Figura 1: s'observen les tres cadenes, A, L i H, representades de color cià, rosa i groc respectivament.
 
Figura 2: a l'esquerra s'observa la cadena A, que presenta un plegament clarament diferent al de les cadenes H i L, al centre i a la dreta respectivament. Ambdues tenen el mateix plegament.
 
Figura 3: en color daurat s'observa un dels motius β-α-β que conforma l'estructura.
 
Figura 4: s'observa la làmina β (groc) central envoltada per hèlix α (rosa).
 
Figura 5: s'observa que pràcticament la totalitat de l'estructura està formada per làmines β (groc), tot i que s'observen algunes petites hèlix α (rosa).També s'oberva que està format per dos dues fulles β enfrontades una a l'altra, formades per dominis Greek-key